Nieuws
April 6, 2020

Kjure automaat met gezonde maaltijden voor personeel AZ Sint-Lucas

Geschreven door
Nicolas Maelfait

Ons Kuurnse familiebedrijf Kjure verspreidt gezonde foodautomaten over Vlaanderen. Elke dag vullen we deze met verse en gezonde afhaalgerechten en maaltijdsalades. Het startschot om de zorgsector te veroveren met foodautomaten werd twee weken geleden gegeven in het AZ Maria Middelares in Gent. Gisteren werd ook onze eerste automaat op West-Vlaamse zorgbodem gelanceerd te Brugge.

Het heeft even geduurd alvorens de eerste Kjure automaat naar de West-Vlaamse ziekenhuizen trok maar langzamerhand lopen de overleggen op zijn eind en dat was deze week ook het geval in Brugge. We mochten er onze eerste automaat leveren te AZ St.-Lucas waar het nu enorm druk geworden is door de Corona crisis. De Kjure foodautomaat is gevuld met smakelijke gerechten, maaltijdsalades en soepen. De gerechtjes zijn bovendien vaak vegetarisch, lactosevrij en altijd glutenvrij. Elke dag worden ze door mijn vader Marc en zijn team zelf bereid in de keuken van ons familiebedrijf in Kuurne. We vullen de automaten ook eigenhandig, zodat de veiligheidsmaatregelen zeker worden nageleefd.

De zorgverleners van het AZ St. Lucas hebben het nu extra druk door de Corona crisis. Het is voor hen dan ook mooi meegenomen om 24/24 toegang te hebben tot gezonde gerechten zonder dat ze de lange wachtrijen in de supermarkt moeten trotseren of nog achter de potten moeten staan.

Bekijk hier de reportage van Focus & WTV:

Ook alle andere gezonde foodautomaten blijven 24/24 open. Vind hier jouw dichtstbijzijnde locatie!

tERUG
Privacy PolicyAlgemene voorwaardenCookie Policy