Nieuws
March 13, 2020

Kjure blijft 24/24 open tijdens coronaperiode

Geschreven door
Nicolas Maelfait

Beste klanten,

We kunnen begrijpen dat het coronavirus CoViD-19 voor heel wat ongerustheid zorgt. We willen daarom benadrukken dat jullie te allen tijde in al onze automaten en verkooppunten bij Delhaize terecht kunnen. Als geëngageerd familiebedrijf maken we er een topprioriteit van om jullie steeds van verse, gezonde gerechten te blijven voorzien. We hebben dan ook de nodige maatregelen genomen om onze automaten de komende weken extra te bevoorraden.

Hygiënemaatregelen bij Kjure

Als voedingsbedrijf voldoet Kjure het hele jaar door aan de strengste hygiëne normen en eisen. We hebben een gecertifieerd autocontrole- en traceerbaarheidssysteem en werden door het FAVV voor onze inspanningen beloond met een Smiley. Verder is Kjure op dit moment bezig met het behalen van een International Food Safety (IFS) certificaat. De voorschriften die nu van kracht zijn, zijn voor ons standaard en vereisen geen enkele aanpassing aan onze dagelijkse werking:

 • Ons atelier is voor niemand toegankelijk zonder aangepaste kledij, schoeisel, haarnetje en het wassen en ontsmetten van de handen.
 • Ons personeel werkt continu met handschoenen en wast en ontsmet ontelbare keren per dag hun handen.
 • Alle tafels en machines worden dagelijks meerdere malen gereinigd en ontsmet.
 • Het volledige atelier wordt dagelijks gereinigd en ontsmet.

Wapen je lichaam tegen het coronavirus

Naast de maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen, zijn er enkele eenvoudige tips die kunnen helpen om je immuunsysteem te versterken. Eigenlijk komen deze neer op de basispeilers van een gezonde levensstijl:

 1. Eet gevarieerd en evenwichtig. Geef de voorkeur aan veel groenten en fruit. Vermijd overmatig alcoholgebruik.
 2. Vermijd stress, want dit maakt je vatbaarder voor (luchtweg)infecties en allerhande andere aandoeningen. Alles wat je helpt om te ontspannen (vb. ademhalingsoefeningen) is dus een aanrader.
 3. Zorg dat je voldoende en regelmatig slaapt.
 4. Beweeg voldoende, ten minste 30 minuten per dag en bij voorkeur in de buitenlucht.
 5. Drink voldoende water.

Een handige oplossing voor drukke dagen

Nu heel wat winkels en restaurants noodgedwongen moeten sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn de Kjure automaten een ideale oplossing voor de ongetwijfeld drukke dagen die eraan zitten te komen:

 1. De Kjure automaten zijn 24/24 open en worden dagelijks aangevuld met een ander aanbod aan gezonde bereide gerechten.
 2. Er is geen rechtstreeks fysiek contact met andere mensen tijdens de aankoop.
 3. Geen drukke wachtrijen aan kassa's.
 4. Van vegetarisch tot gerechten met vlees of vis. Glutenvrij, lactosevrij en geen geraffineerde suikers. Er is voor elk wat wils in de automaat.

Wij krijgen vaak de vraag of onze maaltijden ingevroren kunnen worden. Bij Kjure wordt alles vers gemaakt dus dit is zeker mogelijk. Kortom, alle maaltijden om op te warmen zonder scampi's kunnen ingevroren worden. Salades zouden wij persoonlijk niet aanraden om in te vriezen.

Veel sterkte in deze moeilijke tijden,

De Kjure familie

Marc, Christel, Julie & Nicolas

tERUG
Privacy PolicyAlgemene voorwaardenCookie Policy